Сигурността

Клиентите на EUROPRIM се ползват от допълнителна застраховка, с покритие в размер на 500.000 евро, сума която може да бъде увеличена в зависимост от превозваната стока.

Професионализъм

В нашата работа използваме програми от последна генерация, за да бъдем най-ефикасни и да създаваме най-добрите решения за нашето сътрудничество. Ние сме точни и гъвкави.

Оперативност

Поддържаме непрекъсната връзка с шофьорите, така че можем да изпратим един камион където и да е необходимо, за най-кратко време.

СПЕДИТОРСКА ФИРМА

EUROPRIM е спедиторска фирма, специализирана в многопрофилният транспорт на стоки. Модерната материална база с която разполагаме, квалифицираният персонал в областта на транспорта на стоки с който разполагаме, както и нашите сътрудници, са на ваше разположение 24 часа в денонощието, за да можем съвместната ни дейност да е конкурентоспособна и успешна във възможно най-кратки срокове.

Сферата на дейност на на компания ни включва както националния, така и международния транспорт на стоки (цели камиони или групажи), като те се извършват в пълно съответствие с разпоредбите на Спогодбата CMR, Спогодбата TIR или в зависимост от случая спогодбата Tranzit, в съответствие с "Общите условия регламентиращи операциите извършвани от спедиторските фирми" членуващи в Обединението на българските превозвачи!

Автопаркът с които разполагаме включва широка гама транспортни средства: автомобили с брезент (с различен обем и размери), хладилни микробуси и камиони, полуремаркета оборудвани за транспорт на конфекции на закачалки, както и обикновени микробуси, камиони с оборудване ADR за транспортирането на опасни стоки. Шофьорите управляващите тези превозни средства отговарят на всички професионални и етични изисквания.

Сигурността
Клиентите на EUROPRIM се ползват от допълнителна застраховка, с покритие в размер на 500.000 евро, сума която може да бъде увеличена в зависимост от превозваната стока.
Всяка превозвана от нас стока,е застрахована в случай на увреждане, инцидент, кражба или унищожаване, в съответствие с действащото законодателство.
Europrim се ползва от допълнителна застраховка, с покритие в размер на 500.000 евро, за международен сухопътен транспорт на стоки. Покритието на застраховката може да бъде увеличено в зависимост от стойността на превозваната стока.
Местоположението на камионите се знае във всеки един момент, тъй като са оборудвани с мобилен телефон, така че нашите клиенти могат да бъдат информирани във всеки момент за провеждането на транспорта.

Професионализъм
В нашата работа използваме програми от последна генерация, за да бъдем най-ефикасни и да създаваме най-добрите решения за нашето сътрудничество. Ние сме точни и гъвкави.
Europrim разбра още със стъпването си на пазара, че силната позиция на пазара на товарният транспорт може да бъде постигната само чрез постоянното професионално развитие и усъвършенстване на нейните служители.
Желаем да създадем една бизнес среда на доверие и честност. Съобразяваме се с различните концепции и внимаваме с проблемите на останалите. Оценяваме различните идеи, вярваме си и използваме натрупаните познания и опит в областта на международния превоз на стоки. Желаем нашите партньори и клиенти да се гордеят че работят с нас.

Оперативност
Поддържаме непрекъсната връзка с шофьорите, така че можем да изпратим един камион където и да е необходимо, за най-кратко време. EUROPRIM ви гарантира бързината при разрешаване на вашите искания, в най-кратки срокове и при най-добри условия. Тъй като поддържаме непрекъсната връзка с шофьорите, можем да изпратим един камион където и да е необходимо, за да могат бенефициентите да се възползват в най-кратки срокове от неговите услуги. Предлагаме на нашите клиенти винаги най-добрите решения.

КОНТАКТ тел / факс: + 359 86 822717 office@europrim.bg