СУХОПЪТЕН ТРАНСПОРТ

Транспорт и спедиция на стоки за пътен транспорт, с пълни камиони, прави се към и от страните от Централна и Западна Европа, CSI, Молдова, балтийските републики, страните от бивша Югославия, Румъния, Гърция, Турция, с цялата гама камиони.
Натиснете за повече детайли

МОРСКИ ТРАНСПОРТ

Europrim е транспортна фирма която предлага на клиентите си транспортни услуги на стоките по море към и от пристанище Варна.
Натиснете за повече детайли

ВЪЗДУШЕН ТРАНСПОРТ

Europrim предлага решения за въздушен транспорт на стоки по целият свят, както със самолети с редовните линии, така и с чартърни полети, за важни стоки или стоки за износ, използвайки услугите на най-мощните авиолинии.
Натиснете за повече детайли

МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ

Europrim предлага на своите клиенти пълният набор от транспортни услуги, така че може да задоволи всички искания за транспорт. Международният пътен транспорт покрива цялата територия на Европа и се извършва в режим на пълен камион, но и чрез групиране на стока по специализирани камиони за всеки тип продукти. За малките количества стока, на цялата територия на България, осигуряваме транспорт и в режим на групаж до всяко населено място в режим "от врата до врата", с потегляне от Варна и доставянето им в интервал от максимум 48 часа в зависимост от разстоянието, с камиони или микробуси за стока.

За количествата над 3 тона, при износът или вносът на стоки, поемането им се прави директно от камионите от 22 тона с брезент или малките камиони, директно от мястото на товарене до мястото на разтоварване, посочени от клиента. По искане на клиентите ни, ние транспортираме опасни стоки (ADR), както в режим на пълен камион, такаи в режим на групиран транспорт, в камиони с покривало, микробуси или цистерни.

Също така организираме международен транспорт на извънгабаритни товари, като предлагаме пълни решения за извършването им при най-сигурните условия, където и да е по света. За да осигурим максимална бързина на доставка на стоките където и да е по света, EUROPRIM осигурява на своите клиенти вариант за карго транспорт ПО ВЪЗДУХ, имайки връзки с най-големите въздушни възлови точки, с повечето летища по света. Ако имате големи количества за транспортиране, и търсите евтино транспортно средство, ние извършваме за вас карго транспорт В КОНТЕЙНЕРИ ПО МОРЕ с товарене и разтоварване в пристанище Варна от и към повечето пристанища на всички континенти.

Морският транспорт на стока се прави по системата full container load-container натоварен за един получател за всички видове контейнери, 20' и 40', standard-унивеверсални,open-top, high cube, flat rack, платформи, хладилни-reefer, tankcontainer.

За транспортирането на стоките внос от Китай от / към пристанище Варна към вашият склад, ние ви предоставяме както различни типове конвенционални камиони, както и специализирани камиони за транспортирането на контейнери или транспорт по железницата с вагони.

КОНТАКТ тел / факс: + 359 86 822717 office@europrim.bg